El camp de futbol de Volpelleres torna a ser un aparcament els caps de setmana

Era una petició del comerç de la zona


  • Comparteix:

El camp de futbol de Volpelleres, un aparcament els caps de setmana / Foto: Cugat Mèdia

El camp de futbol de Volpelleres, un aparcament els caps de setmana / Foto: Cugat Mèdia

El camp de futbol de Volpelleres, com a espai de joc, ha quedat fora de servei els caps de setmana. Els divendres, a partir de les 16.30 h, i els dissabtes, diumenges i festius aquest espai és un aparcament, tal com indica una senyal instal·lada recentment. De fet, fa anys ja s'utilitzava com a tal, però el govern del mandat anterior (ERC, PSC i CUP) va decidir dedicar l'espai, exclusivament, a la pràctica esportiva. L'executiu actual (Junts i ERC) ha decidit reobrir de nou aquests terrenys per als cotxes.

Tot plegat ho ha donat a conèixer el portaveu de la CUP, Marco Simarro, en una piulada, i Cugat Mèdia ho ha comprovat in situ. Aquest mitjà també ha pogut saber que la reobertura de l'aparcament coincideix amb una petició del comerç, del teixit empresarial de la zona i, també, del Mercantic. En un principi, s'havia habilitat uns terrenys a la carretera de Rubí, però les companyies ho veien insuficient.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.