L'Escola La Floresta perd la segona línia d'I3 per la baixa natalitat

El centre, que dona servei també a les famílies de Les Planes, entén la decisió, però lamenta les implicacions que té la pèrdua


  • Comparteix:

La façana de l'Escola La Floresta / Foto: Google Maps

La façana de l'Escola La Floresta / Foto: Google Maps

Després de dos cursos amb dues línies d'I3, l'Escola La Floresta tornarà a tenir només una classe per als infants nascuts el 2021 per al curs 2024/25. La segona línia havia sigut una reivindicació històrica del centre, que dona servei tant al barri de La Floresta com al de Les Planes, però que la baixa natalitat dels últims anys i la matriculació escassa el curs passat han fet que el departament d'Educació han pres la decisió de tornar a una única línia.

Eva Pérez, cap d'estudis de l'Escola La Floresta, entén la decisió perquè es tracta de recursos públics, però lamenta que tot i no omplir les dues línies, amb una de sola sempre els queda un grup massa ple. "I a nivell logístic és un daltabaix, ja que has de reconfigurar totes les aules i ens sobra material que vam comprar quan vam passar a dues línies", conclou la cap d'estudis.




Eva Pérez

Fa un mes l'Ajuntament ens va comunicar que després d'estudiar les dades de natalitat i les proporcions de matrícula, per l'alumnat que acollim dels dos barris (Les Planes i La Floresta) l'últim curs ja va costar mantenir les dues línies, però ens van deixar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.