El Dia Mundial de la Ràdio inunda la programació de Cugat Mèdia

Durant aquesta setmana es faran diferents programes especials a Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Programació especial del dia Mundial de la Ràdio / Foto: Cugat Mèdia

Programació especial del dia Mundial de la Ràdio / Foto: Cugat Mèdia

Aquest dimarts 13 de febrer se celebra el Dia Mundial de la Ràdio i Cugat Mèdia prepara una programació especial durant la setmana. El primer espai radiofònic es farà aquest mateix dimarts a l'Institut Angeleta Ferrer, on els alumnes de 1r de batxillerat faran un programa en directe de 10 a 12 h. Aquest dimecres, el programa 'Connectats', presentat per Carme Reverte, es farà de forma excepcional des de Castellar del Vallès, amb públic en directe. Divendres, el programa 'Converses consentides' es posa cap per avall, i els seus presentadors, Àlvar Roda, Rogeli Pedró i Toni Samsó seran entrevistats aquell dia en lloc de fer ells les preguntes. I durant tota la setmana, a Ràdio Sant Cugat es podran escoltar continguts especials del Dia Mundial de la Ràdio com el programa de La Xarxa 'La Ràdio. Històries de cent anys' o una entrevista als fundadors de l'emissora local, Màrius Caralt, Ramon Grau i Josep Grau.


Programa a l'Angeleta Ferrer

Els alumnes de 1r de batxillerat de l'assignatura Comunicació crítica i aplicada de l'Institut Angeleta Ferrer han preparat 'L'Angeleta parla', un programa de dues hores aquest dimarts 13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio. L'espai s'emetrà en directe des del centre escolar (10 h-12 h), estarà copresentat per Sílvia Ferrer i tindrà com a convidats, l'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, l'escriptor Pol Castellanos, el locutor de Ràdio Flaixbac, Albert Planadevall i la directora de fotografia nominada a un premi Goya, Bet Rourich, entre d'altres. Els joves locutors i locutores han preparat diferents seccions per parlar de temes com el mateix institut, el reciclatge, i els 100 anys de la ràdio. L'espai es podrà seguir en directe per Youtube.

El 'Connectats' a Castellar

Dimecres 14 de febrer, el programa 'Connectats', presentant per Carme Reverte es farà en directe des de la Biblioteca de Castellar del Vallès, de 16 a 18 h. L'espai de La Xarxa comptarà amb la presència del periodista de RAC 1 Xavi Bundó i l'actuació de Roger Padrós, el cantant que va participar al Benidorm Fest, entre molts altres continguts especials per la cita.

'Converses consentides' cap per avall

El programa 'Converses consentides', que s'emet un divendres al mes de 12 h a 13 h a Ràdio Sant Cugat, farà un canvi important divendres 16: els tres presentadors, Àlvar Roda, Rogeli Pedró i Toni Samsó passaran a ser els entrevistats del dia, i Jèssica Sotodosos serà l'encarregada d'agafar les regnes del programa aquell dia.

Entrevista als fundadors de la ràdio

Durant tota la setmana del 13 de febrer, Ràdio Sant Cugat emetrà diferents programes especials amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, com una entrevista als fundadors de l'emissora local, Màrius Caralt, Ramon Grau i Josep Grau, i el programa de 'La Ràdio. Històries de cent anys' una coproducció de La Xarxa amb Ràdio l'Escala, Tarragona Ràdio, Ràdio Municipal de Terrassa, Cugat Mèdia, El 9 FM, UA1 Lleida i Ràdio Vilafranca, on es recrearan vivències familiars, esdeveniments col·lectius o moments de celebració i de festa viscuts a través de la ràdio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.