Acció Cultural Valldoreix clama 'per un món feminista'

El col·lectiu ha organitzat una jornada feminista a la vila que s'ha desenvolupat al Garden a causa de la pluja


  • Comparteix:

Les dones d'Acció Cultural han llegit el manifest del 8-M a Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Les dones d'Acció Cultural han llegit el manifest del 8-M a Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Les dones d'Acció Cultural Valldoreix reivindiquen 'un món feminista, contra les precarietats, contra els genocidis, contra les fronteres, contra les desigualtats'. La comissió de gènere de l'entitat ha organitzat aquest dissabte una jornada d'activitats a la vila que, a causa de la pluja, s'ha desenvolupat a l'Espai Garden. Tallers, una paellada popular i música en directe han estat el fil conductor de la trobada, que també ha tingut caràcter reivindicatiu amb la lectura del manifest.

El text ha reivindicat el feminisme com la via contra el conformisme: "Ens obre a la vida, ens obre gàbies". El manifest també ha posat el focus en la importància que les dones puguin prendre decisions sobre els propis "cossos, vida i futur", i ha reivindicat "el plaer de compartir, d'estar juntes, de gaudir de la música, del ball, dels intercanvis, de fluir".

Acció Cultural ha subratllat que la trobada d'aquest dissabte, de caràcter festiu, omple un espai "fins ara inexistent" a la vila. Ha estat una iniciativa "transversal i oberta" a tota la ciutadania.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.