Mar Pérez guanya el primer premi del concurs de cartells del 8-M

L'edició d'enguany ha estat de rècord amb la participació de 81 propostes


  • Comparteix:

Foto de família de les guanyadores amb Mar Pérez, segona per l'esquerra / Foto: Ajuntament

Foto de família de les guanyadores amb Mar Pérez, segona per l'esquerra / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament i l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Sant Cugat han entregat aquest dilluns els premis del concurs de cartells del 8-M. Mar Pérez s'ha posicionat en el primer lloc amb el cartell 'Atura la desigualtat', que ha donat imatge a la campanya institucional del consistori. L'objectiu del certamen, adreçat a alumnes de cicles formatius i de batxillerat artístic de tot el Vallès Occidental, és reivindicar el dret de les dones a ocupar i estar presents en tots els espais del municipi.

La guanyadora, Mar Pérez, de l'Institut Torre del Palau de Terrassa, ha assegurat que aquest concurs ha estat una oportunitat per obrir-se més portes i endinsar-se en el món del disseny.

Cartell del 8-M guanyador del concurs

Cartell del 8-M guanyador del concurs / Foto: Cugat Mèdia



La iniciativa de crear la imatge gràfica dels actes municipals del Dia Internacional de les Dones va néixer el 2010. La temàtica a tractar aquest any ha estat l'espai públic i el gènere.

La directora de l'Escola d'Art i Disseny (EAD), l'Eva Virgili; la regidora de Drets Socials, Igualtat i Feminisme, Gemma Aristoy, i la regidora d'Educació, Universitats i Multiculturalitat, Carme Ardid han atorgat els guardons a les tres guanyadores del concurs.

El primer premi, per a Pérez, ha estat un val de 1.200 euros; el segon, per a Laura Pinatar, ha estat un xec de 250 euros en material de belles arts i el tercer premi, per a Ingrid Macià, que s'ha endut una beca per a un taller de la Casa Aymat.




Mar Pérez

Estic molt contenta perquè significa descobrir coses noves del món del disseny



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.