L'Ajuntament treballa per solucionar les necessitats de confort escolar per a l'estiu

El consistori preveu que les escoles bressol puguin gaudir aquest estiu de les primeres mesures


  • Comparteix:

Escola Ciutat d'Alba/ Font: Ciutat d'Alba

Escola Ciutat d'Alba/ Font: Ciutat d'Alba

El consistori ha començat a treballar en la implementació de les mesures més urgents de confort climàtic a les aules després de reunir-se amb les direccions dels centres educatius per informar-se de les seves necessitats. L'Ajuntament preveu que aquest estiu ja es pugui gaudir de les millores de climatització i ventilació més urgents a les escoles bressol. Pel que fa a les escoles d'educació infantil i primària des de l'executiu ja han informat el departament d'Educació de la Generalitat de les accions que volen dur a terme, ja que aquestes queden sota el seu ventall de competències.

D'entre les diferents necessitats, destaca l'adequació de determinats tendals i altres elements d'ombres. Una problemàtica que ja s'ha començat a abordar amb la plantació d'arbres. Encara, però no s'ha concretat l'ordre de prioritat de les mesures ni la valoració econòmica o la licitació dels elements necessaris.

Aquest arriba dos dies abans de la manifestació que les AFA de les escoles han convocat per aquest divendres per reclamar més ombra als patis de les escoles. La marxa començarà a la sortida de cada centre a les 16.30 i arribarà fins al Monestir i després la plaça de la vila (18h) on es trobaran totes les comitives.

L'Ajuntament tornarà a reunir-se amb les escoles per presentar i programar les actuacions un cop finalitzades les visites tècniques i valorades les necessitats. Les accions entren dins la moció que es va aprovar al juliol per garantir el confort climàtic a les aules.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.