Estudiants de la UAB bloquegen accessos als FGC amb motiu de la vaga en defensa de Palestina

Una vuitantena de persones ha passat la nit acampats a la plaça Cívica del campus


  • Comparteix:

Accés als FGC de la UAB bloquejats amb taules i cadires / Foto: ACN

Accés als FGC de la UAB bloquejats amb taules i cadires / Foto: ACN

Estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han bloquejat accessos als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) al campus universitari amb motiu de la vaga estudiantil en defensa de Palestina convocada per aquest dimecres. Segons ha informat el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), una vuitantena de persones ha passat la nit acampades a la Plaça Cívica del campus i a primera hora del matí ha tallat els accessos cap als trens amb taules i cadires. 'L'Autònoma s'alça per posar fi al genocidi contra el poble palestí, per acabar amb la complicitat de la comunitat educativa', afirmen a les xarxes socials.


Acampada a la plaça Cívica aquest dimarts a la nit abans de l'acció de bloqueig dels FGC d'aquest dimecres al matí

Acampada a la plaça Cívica aquest dimarts a la nit abans de l'acció de bloqueig dels FGC d'aquest dimecres al matí / Foto: ACN





La protesta al campus de Bellaterra se suma a altres accions durant aquesta jornada de vaga. Un grup de manifestants ha ocupat la seu d’ACCIÓ per exigir que el nou Govern trenqui relacions amb Israel, mentre altres es concentraven a les portes i han estat dispersats pels Mossos d'Esquadra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.