El Pinar celebra la cloenda de la celebració dels seus 50 anys


  • Comparteix:

El col·legi 'El Pinar de Nuestra Señora' ha celebrat aquest dissabte la diada de cloenda dels actes que al llarg d'aquest curs 2004-05 ha celebrat en commemoració de les Noces d'Or de la seva fundació. A l'acte hi han assistit al voltant d'unes 250 persones entre exalumnes, familiars i professorat del centre.

El dia ha començat amb una missa a la capella del col·legi presidida pel bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saenz, i en la que ha participat la fundadora de 'El Pinar de Nuestra Señora', la Madre Mª de Jesús. Els actes han estan dedicats als exalumnes, professors i persones que han participat en el creixement d'aquesta escola santcugatenca que va començar a fer una labor educativa-religiosa fa 50 anys. L'organitzadora dels actes, la Madre Mª Inés ha fet una valoració d'aquests anys.

Lluís Recoder

Avui commemorem els 50 anys de l'escola El Pinar. Ha estat una escola important per Sant Cugat, ha educat als alumnes en coneixement i com a persones. Com alcalde vull felicitar la seva obra i espero que puguin seguir fent molts anys més.


Després de la missa, s'ha celebrat una cantada d'Havaneres al patí del col·legi on l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha fet esment de la labor tan efectiva i necessària que han fet les monges de la congregació 'Hijas de Nuestra Señora del Sagrado Corazón de Jesús', fent créixer aquesta 'gran família'.

Madre Mª Inés

Hemos agradecido mucho al señor todo lo que nos ha dado en estos 50 años y también a la fundadora del colegio, ese amor que tiene a Dios y el cual ha plasmado en esta gran obra que es el Pinar.


Un cop finalitzats els actes del matí, s'ha fet un dinar per tots els assistents, al que hi ha una exposició de imatges sobre els anys que porta el col·legi des de la seva fundació. Per acabar la jornada, els sardanistes de l'Esbart de Rubí han participat en l'acte de comiat d'aquesta festivitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.