Valldoreix viu el seu Dia Jove amb l'objectiu d'expressar la creativitat del jovent i recollir diners per a una ONG


  • Comparteix:

Música, graffitis i un dinar han estat els actes més destacats d'aquesta jornada

Música, graffitis i un dinar han estat els actes més destacats d'aquesta jornada

Valldoreix ha viscut aquest dissabte el Dia Jove, una jornada on s'ha animat a que els joves valldoreixencs expressessin la seva creativitat artística i musical i que ha servit per recaptar fons per una ONG francesa. Sessions de break-dance, rap, un dinar popular i concerts han estat algunes de les activitats de les que han pogut gaudir els joves d'aquest territori.

A les 10 del matí s'ha donat el tret de sortida al Dia Jove de Valldoreix, un dia que s'ha allargat fins les dues de la matinada amb tot tipus d'activitats. L'organització ha anat a càrrec dels joves valldoreixencs, que van demanar a l'EMD poder celebrar aquesta festa. La jornada ha comptat però amb el recolzament de la pròpia EMD, que els ha ofert els equipaments per tal que els beneficis recaptats pels joves fossin nets.

I és que, de fet, si bé un dels objectius ha estat que tothom pogués expressar la seva creativitat, un altre era el de recaptar diners per una ONG francesa. Francesc Camp, un dels organitzadors, ha explicat la tasca d'aquesta ONG i el projecte a desenvolupar al país africà de Togo, al que aniran destinats els diners recaptats.

Francesc Camp

Promouen projectes socials de sensibilització contra la sida, per l'emancipació de la dona... Els diners que voliem enviar anaven a un projecte per la construcció d'uns lavabos públics en una ciutat a prop de la capital


Si bé durant el dia l'afluència de públic no ha estat gaire elevada, provocat en part per la festa dels Diables de Sant Cugat, la gent s'ha començat a apropar a la nit, moment en el que han començat els concerts. Així ho ha explicat Josep Casadellà, vocal de cultura de l'EMD de Valldoreix.

Josep Casadellà

A última hora va venir moltíssima gent. Crec que en finalitzar el partit del Barça va desencallar molta gent i des d'aleshores va anar molt bé, va ser una nit completa


La jornada a comptat, a més, amb música rock, rap, un dinar popular, una batucada i una mostra de graffitis que quedarà exposada permanentment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.