La Plaça de Barcelona acull l'entrega de premis de la 47ena Marxa Infantil de Regularitat


  • Comparteix:

Les ecoles guardonades han estat el Pi d'en Xandri, Avenç i Pins del Vallès

Les ecoles guardonades han estat el Pi d'en Xandri, Avenç i Pins del Vallès

La Plaça de Barcelona s'ha omplert aquest dissabte de nens i nenes que han volgut rebre els premis de la 47ena edició de la Marxa Infantil de Regularitat, que va organitzador el Club Muntanyenc el passat 10 d'abril. Les parelles guanyadores i les escoles participants han rebut els trofeus de la mà de l'alcalde, Lluís Recoder, i el president de l'entitat, Narcís Castanyer.

Els més de 1.800 nens i nenes que han participat enguany a la Marxa Infantil de Regularitat, celebrada el passat 10 d'abril, han pogut rebre aquest cap de setmana els seus respectius premis. La parella guanyadora de la franja d'edat d'entre 6 i 11 anys han estat Marta Bayona i Sandra Montes, mentre que en la categoria d'entre 12 i 14 anys, les guanyadores han estat Olga Masó i Judit Ortega. També s'ha premiat a Teresa del Castillo i Marc Vallribera, en les categories de cartell i dibuix per a samarreta, respectivament.

Pel que fa a les escoles, el Pi d'en Xandri ha estat la guanyadora per puntuació, l'Avenç ha estat guardonada per ser la que més nombre de participants va aportar, amb un total de 228 nens i nenes, i la classe de 2on A del Pins del Vallès també ha rebut un reconeixement pel nombre d'alumnes que van participar-hi, amb un total de 27.

A l'acte hi ha assistit l'alcalde, Lluís Recoder, que ha entregat alguns dels trofeus i ha volgut destacar l'alta participació a la Marxa d'enguany i l'element d'integració a la ciutat que suposa aquesta caminada.

Lluís Recoder

És un element d'integració a la ciutat molt destacable. És una manera de descobrir una entitat de Sant Cugat i conèixer una ciutat que té un poble a dins


Com cada any, la Plaça de Barcelona s'ha omplert de nens i nenes que han esperat a rebre el seu guardó, i que han volgut recordar el que van viure i caminar per Collserola ja fa quasi un mes i mig.

Nens i nenes

Ens ho vem passar molt bé però també ens vem cansar molt


Tampoc no hi ha faltat el president del Club Muntanyenc, Narcís Castanyer, que com a organitzador ha volgut destacat la participació, el bon temps i el civisme que una activitat com la Marxa Infantil ensenya als nens i nenes que hi participen.

Narcís Castanyer

Al marge del nombre de participants i del temps, la Marxa és una petita escola de civisme per tots els nens i nenes que hi participen. Em sembla un servei molt útil


Per properes edicions, Narcís Castanyer confia en un augment en el nombre de participants, sobretot per què alguns dels aspectes de la promoció es milloraran a través de les escoles, i es prendran solucions pràctiques per tal que un increment en el nombre de nens i nenes que hi participin no suposin cap tipus de problema en l'organització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.