Sant Cugat celebra el 'Dia d'Europa' amb una candidatura als premis per l'europeisme


  • Comparteix:

Sant Cugat presentarà aquest dimecres la seva candidatura als premis que atorga el Consell d'Europa als municipis que destaquen pel seu europeisme. La presentació coincideix amb la celebració del 'Dia d'Europa', que enguany commemora del 50è aniversari de la signatura del Tractat de Roma, el primer precedent de l'actual Unió Europea.

El Consell d'Europa atorga aquests guardons als municipis que potencien i duen a terme projectes de caràcter europeista. Aquest any, Sant Cugat ha decidit presentar una candidatura, que anirà a càrrec de l'alcalde, Lluís Recoder, i tindrà lloc aquesta tarda a dos quarts de set a la sala del tapís del Museu de Sant Cugat.

L'acte coincideix amb la celebració del 'Dia d'Europa'. Per aquest motiu, Recoder presidirà mitja hora més tard al Claustre el Monestir l'acte institucional i oferirà una recepció oficial als ciutadans originaris de països membres de la Unió Europea que resideixen a Sant Cugat.

Escoltem el regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

És un acte que organitzem cada any i que pretén que els ciutadants europeus es coneguin entre ells.


Puigneró també ha explicat en què consistirà l'acte institucional.

Jordi Puigneró

Hi haurà un parlament de l'alcalde en diversos idiomes i un concert de la cobla Contemporània.


Enguany el 'Dia d'Europa' coincideix amb la commemoració del Tractat de Roma, el primer precedent de l'actual Unió Europea. Per aquest motiu, l'acte institucional estarà dedicat al Tractat de Roma i a l'agermanament de Sant Cugat amb la ciutat italiana d'Alba. L'aperitiu que s'oferirà a continuació estarà basat en productes italians.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.