El conveni per potenciar el Camí dels Monjos es ratifica simbòlicament amb una excursió a la Mola


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha pujat aquest dilluns a La Mola, juntament amb els alcaldes de Terrassa, Sant Quirze i Matadepera, per tal de ratificar simbòlicament el compromís de potenciar el Camí dels Monjos. Un compromís que ja s'havia assolit prèviament amb la signatura d'un conveni entre els 4 ajuntaments.

Tal i com ja havien anunciat que farien, l'alcalde, Lluís Recoder, i el tinent d'alcalde de Medi Ambient i afers Interdepartamentals Eduard Pomar, han pujat al cim de La Mola amb els alcaldes de Terrassa, Sant Quirze i Matadepera.

Amb aquesta excursió, que ha sortit de la porta de l'Ajuntament de Matadepera, s'ha volgut simbolitzar el compromís que els 4 municipis ja havien adquirit prèviament de potenciar l'anomenat Camí de dels Monjos com a espai turístic, d'oci i d'alt valor mediambiental.

Lluís Recoder ha remarcat la importància de recuperar els valors ecològics, històrics i culturals d'aquest camí, i fer-ho conjuntament entre els municipis per on transcorre.

Lluís Recoder

És l'expressió d'una voluntat de treballar conjuntament per potenciar aquest camí com a camí natural, per recuperar la seva dimensió històrica i per vestir projectes culturals conjunts.


A més d'aquests 4 quatre alcaldes, la jornada ha comptat també amb la presència dels alcaldes de Rellinars i Vacarisses. I és que l'excursió ha servit també per acomiadar el vatlle de Matadepera, Jordi Gregori, que deixa aquesta tasca de dirigir el govern municipal de la seva ciutat.

Recordem que el Camí dels Monjos té una extensió de 25 quilòmetres i que, des de l'Edat Mitjana, uneix els monestirs de Sant Cugat i de Sant Llorenç del Munt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.