Ponsa lamenta que les AMPAS no es presentessin al Consell Escolar


  • Comparteix:

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, es reunirà dimarts vinent amb els representants dels Pares i Mares que no van assistir ahir al Consell Escolar Municipal. Recordem, que la plantada va produir-se perquè l'orde del dia no va incloure uns temes que el col·lectiu considera importants.

Unes hores abans de la reunió del Consell Escolar Municipal, la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, va reiterar que els temes sol·licitats pels representants de les AMPAS havien estat inclosos en l'ordre del dia, dins l'apartat "d'assumptes diversos".

La regidora va justificar aquesta catalogació adduint que les propostes dels pares van arribar un dia després que es tanqués l'ordre del dia de la sessió. De tota manera, Ponsa considera que, en realitat, les queixes venen perquè hi ha qüestions de llarga reivindicació que encara no s'han solucionat:

Àngels Ponsa

Penso que estan molestos perquè hi ha uns temes de llarga reivindicació que encara no s'han solucionat


D'altra banda, la regidora de Serveis Personals ha lamentat que hagi conegut aquesta controvèrsia a través dels mitjans de comunicació:

Àngels Ponsa

M'ha sorprès assabentar-me d'aquest assumpte pels mitjans de comunicació


La regidora Àngels Ponsa espera que aquestes discrepàncies es resolguin el més aviat possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.