Cinc estudiants de Sant Cugat entre els 100 millors de Catalunya a la selectivitat


  • Comparteix:

Cinc estudiants de la nostra ciutat figuren entre els 100 alumnes de Catalunya amb una millor puntuació a les Provés d'Accés a la Universitat. Són quatre noies i un noi, alumnes de l'IES Arnau Cadell, Angeleta Ferrer i La Vall, i de les escoles Frederic Mistral i Súnion de Barcelona, i tots ells han obtingut una nota superior al 9.

Els estudiants santcugatencs han superat les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) amb nota. Concretament, cinc d'ells han quedat entre els 100 alumnes de Catalunya amb una millor qualificació, amb una nota superior a 9. Maria del Mar Pérez, alumna de l'Escola La Vall de Bellaterra que amb un 9,64 ha obtingut la segona millor nota dels més de 23.600 alumnes catalans que van realitzar la selectivitat.

També destaca Mónica Gómez de l'IES Angeleta Ferrer que amb un 9,24 ha quedat al lloc 37, Júlia Costa, de l'IES Arnau Cadell de Valldoreix que ha quedat a la 40 posició amb un 9,22. Enric Bea, alumne de l'escola Súnion de Barcelona que figura en la posició 99 amb un 9. I per últim dos estudiants santcugatencs més de l'escola Frederic Mistral de Barcelona.

Júlia Costa, alumna de l'IES Angeleta Ferrer, ha explicat, al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora que es va sorprendre de lo tranquila que estava durant els exàmens de la selectivitat. Costa ha afegit que és important tenir una constància durant els dos anys de batxillerat.

Júlia Costa

EM vaig sorprende de lo rtranquila que vaig arribar a estar perquè normalment em poso molt nerviosa en els exàmens. Crec que si has treballat durant el curs per la selectivtat només has de repasar.


El 89,35% dels alumnes del Vallès Occidental han superat les proves de selectivitat, és a dir, 2.484 de 2.780. Aquesta xifra se situa molt a prop de la mitjana d'aprovats de Catalunya, que ha estat d'un 90,05%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.