El SOM engega un projecte d'assessorament i formació a dones emprenedores


  • Comparteix:

El Servei d'Ocupació Municipal de Sant Cugat engegarà el pròxim setembre un projecte de formació i assessorament per a dones que tinguin la intenció de muntar la seva pròpia empresa a partir de l'any vinent. La proposta, que té per títol 'Dona, vols crear la teva empresa?' compta amb la subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

El Servei d'Ocupació Municipal (SOM) de la nostra ciutat engegarà el projecte 'Dona, vols crear la teva empresa?', una iniciativa destinada a formar i assessorar dones que vulguin muntar, a mig termini, la seva pròpia empresa. El tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, especifica a qui va dirigit i qui finançarà aquesta iniciativa.

Toni Ramon

Aquest projecte va orientat a totes aquelles dones que, després d'un període laboral o d'estar aturades, vulguin crear la seva empresa. S'ha dissenyat des del Servei d'Ocupació Municipal i ha tingut el reconeixement del Servei d'Ocupació de la Generalitat, que ho finançarà al cent per cent.


L'objectiu del projecte és fomentar la igualtat d'oportunitats entre homes i dones en l'àmbit de la creació d'empreses. Per aconseguir-ho, les futures alumnes hauran de presentar un projecte empresarial, amb la idea de posar-la en funcionament a principis del 2006, que serà avaluat i perfeccionat pels organitzadors del curs. Així ho explica Toni Ramon.

Toni Ramon

A partir d'idees que elles aportin es desenvoluparà un pla d'empresa que pugui ser viable i rebran assessorament del Servei d'Ocupació Municipal i d'altres dones empresàries que tinguin el seu negoci i vulguin ajudar-les


El curs s'iniciarà el 19 de setembre i s'allargarà fins al 10 de març. Totes aquelles dones que hi vulguin participar s'hauran d'inscriure entre l'1 i el 9 de setembre a la Casa Aymat. Posteriorment, hauran de passar per un procés de selecció, que consistirà en una entrevista, ja que el projecte està destinat a un màxim de 10 dones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.