Una trentena de persones participen a la passejada de la plataforma 'Salvem Can Busquets'


  • Comparteix:

Els manifestants demanen que es tramiti la modificació del PGM sense incloure la urbanització parcial del sector

Els manifestants demanen que es tramiti la modificació del PGM sense incloure la urbanització parcial del sector

Una trentena de persones han participat aquest dissabte a la passejada pel centre de Sant Cugat convocada per la plataforma 'Salvem Can Busquets', una activitat inclosa dins dels actes de la Festa de Tardor. Els participants han tornat a reclamar que es tramiti la modificació del Pla General Metropolità de La Floresta sense incloure la urbanització parcial de Can Busquets.

Mantenir viva l'espurna de la reivindicació contra la urbanització de Can Busquets. Així han definit els seus organitzadors l'objectiu de la passejada pels carrers del centre de Sant Cugat convocada aquest dissabte per la plataforma 'Salvem Can Busquets'. A l'activitat, inclosa dins la Festa de Tardor, s'hi han sumat una trentena de persones que han recorregut, a peu o en bici, el trajecte que va des de la plaça Lluís Millet fins al Monestir.

Un dels portaveus de la plataforma convocant, Josep Serra, ha recordat que la Generalitat ha demanat un nou informe ambiental sobre Can Busquets a l'Ajuntament abans de finalitzar el tràmit de la modificació del PGM de La Floresta. Segons Serra, s'ha d'aprofitar aquest nou impàs' per reobrir el diàleg sobre la preservació d'aquest espai natural.

Josep Serra

La Generalitat està a l'espera d'un nou informe ambiental. De moment, l'Ajuntament no està movent cap peça. Ara pot ser un bon moment per obrir un diàleg per desencallar la situació.


Des de la plataforma insisteixen en què cal separar el tema de Can Busquets del conjunt de la modificació del PGM de La Floresta, per evitar que el debat sobre la urbanització o no d'aquest sector encalli altres situacions, com la legalització de les cases que el PGM del 1976 va deixar fora d'ordenació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.