Els pregoners de la Festa de Tardor critiquen el concepte de civisme de l'Ajuntament


  • Comparteix:

La Comissió de Barraques reivindica un Sant Cugat més viu i participatiu

La Comissió de Barraques reivindica un Sant Cugat més viu i participatiu

La Comissió de Barraques ha criticat durament el concepte de civisme de l'Ajuntament en el Pregó de la Festa de Tardor. El discurs dels joves, que ha reivindicat un Sant Cugat més viu i participatiu, també ha elogiat el generós esforç que realitzen les entitats de la ciutat per omplir de vida la ciutat.

Sota el lema 'Fem un Sant Cugat viu i per a tothom', el pregoners de la Festa de Tardor d'enguany, la Comissió de Barraques, han carregat durament contra algunes de les polítiques engegades per l'equip de govern municipal i altres administracions.

En la primera part del seu discurs, els joves ponents han reivindicat un Sant Cugat més viu i per a tothom, on els col·lectius no siguin silenciats, es respecti l'entorn natural, els joves puguin accedir a la vivenda i els immigrants hi tinguin cabuda. Escoltem les paraules de Marc Roda, un dels tres pregoners que han representat la Comissió de Barraques.

Marc Roda

Un Sant Cugat on es destrossa una zona forestal com Can Busquets per especular, on els immigrants no tenen cabuda, on la gent gran perd poder adquisitiu i només són escoltats cada quatre anys, no és un Sant Cugat més viu.


En la segona part del pregó, la Comissió de Barraques ha volgut agrair als diferents col·lectius i entitats de la ciutat el seu esforç i constància en el treball, que permeten demostrar que Sant Cugat no és una 'ciutat dormitori', sinó que està plena de vida. Així ho ha expressat un altre dels representants de la Comissió, Eloi Alegre.

Eloi Alegre

Cal adonar-se que Sant Cugat té vida, història, i té un teixit associatiu ric i viu. Tenim sort amb les entitats que donen sentit al poble i l'omplen de vida. Gràcies per treballar pel poble.


Finalitzat el pregó, ha arribat el torn dels Diables de Sant Cugat que, després dels seus habituals versots i amb la companyia dels seus timbalers, els Kimbala, han convertit la Plaça d'Octavià en un 'infern'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.