El 'Tot Sant Cugat' celebra el seu 20è aniversari amb un canvi d'imatge


  • Comparteix:

El setmanari ha organitzat diversos actes per celebrar les dues dècades d'història

El setmanari ha organitzat diversos actes per celebrar les dues dècades d'història

El setmanari Tot Sant Cugat celebra el seu 20è aniversari estrenant una nova imatge. Aquesta tarda un acte institucional al Claustre del Monestir, que comptarà amb la presència de l'alcalde i altres membres del l'equip de govern, servirà per presentar el nou format de la publicació, que sortirà demà a la nostra ciutat.

El setmanari Tot Sant Cugat celebra aquesta tarda els seus 20 anys de periodisme local amb un acte a les vuit del vespre al Claustre del Monestir. El 20è aniversari de la publicació servirà per renovar la imatge del setmanari gratuït. Així ho ha explicat l'editor del Tot, Ramon Grau, en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Ramon Grau

Hem buscat la modernitat però sense deixar de banda la nostra arrel a la ciutat.


A banda de l'acte d'aquesta tarda, s'han organitzat un seguit d'activitats per aquest cap de setmana. Dissabte la plaça de Barcelona serà escenari d'un seguit de tallers, sota el nom de 'Tot tallers', per als nens i nenes de la ciutat que també podran disfrutar d'una xocolatada. L' actuació del Teatre de Guerrilla clourà les activitats d'aquest dissabte.

Diumenge 20 de novembre, el Tot Sant Cugat convidarà als santcugatencs a una sessió matinal de cinema a veure 'Shrek 2' i 'Madagascar' a Cinesa Sant Cugat.

En vint anys de vida, el Tot ha multiplicat per quatre la seva tirada i el nombre de pàgines, un creixement que segueix el ritme del de la ciutat de Sant Cugat. Escoltem l'editor del Tot, Ramon Grau.

Ramon Grau

Hem pogut crèixer en paral·lel a la ciutat, hem evolucionat al mateix pas i ritme que Sant Cugat.


La publicació ha estat reconeguda amb el premi Líder de Màrketing i pel d'Assocacions de Premsa Gratuïta. A banda del Tot Sant Cugat, el grup de comunicació Premsa Local edita també el Diari de Sant Cugat i el Viari, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.