Correus reforça la seva plantilla per afrontar l'increment de feina de les festes de Nadal


  • Comparteix:

Els responsables de Correus han reforçat aquests dies el personal de les oficines santcugatenques per poder fer front a l'increment de la demanda que suposen les festes de Nadal. I és que, segons dades de Catalunya, aquestes dates poden arribar a suposar un augment de la feina diària d'entre un 15 i un 17%.

Les felicitacions i els obsequis nadalencs suposen un important increment de la feina per al personal de Correus. A nivell de Catalunya, la previsió de l'ens postal és que la feina augmenti més d'un 15% de mitjana, i que s'arribin a fer fins a 14.000 hores extres. És per això que l'empresa ha previst uns 450 contractes eventuals que fins a finals de desembre, reforcin la plantilla habitual de Correus.

Aquesta situació també es produeix a la nostra ciutat, on poden arribar a contractar-se al voltant de 5 persones més per absorbir aquest increment de feina. Així ho ha explicat el cap de comunicació de Correus a Catalunya, Vicenç Ibáñez, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora.

Vicenç Ibáñez

Podem calcular que els reforços de plantilla de distribució estigui en uns 5 efectius durant aquests dies


Ibáñez també ha explicat que, tot i que l'arribada d'Internet fes preveure un descens de la tasca de Correus, aquesta situació no s'ha produït i l'ens postal continua registrant, any rera any, un creixement del total de trameses.

Vicenç Ibáñez

Els darrers anys el creixement del correu està sent continuat, d'un 4 o 5%. És cert que estem notant una desacceleració en aquest ritme de creixement, però tot i això continua el creixement


Recordem que, a banda de l'increment puntual de personal per les festes nadalenques, l'ens postal també està estudiant augmentar la plantilla per donar resposta a les necessitats del municipi i posar fi als constants retards d'aquest servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.