L'Esbart, la soprano Farrés-Llongueras i el pianista Angelov protagonitzen el concert de Nadal per a la gent gran


  • Comparteix:

L'Esbart Sant Cugat, el pianista Stanislav Angelov i la soprano Júlia Farrés-Llongueras seran els protagonistes del concert de Nadal per a la gent gran que se celebrarà aquest diumenge al Teatre-Auditori. El concert estarà dividit en el recital de peces de Rodrigo, G. Puccini o E.Morera, entre d'altres i un espectacle de dansa amb jotes, boleros i xotis.

La interpretació de jotes, boleros i xotis a càrrec de l'Esbart Sant Cugat i un recital de la soprano santcugatenca Júlia Farrés-Llongueras acompanyada del pianista búlgar Stanislav Angelov posaran la dansa i la música del Concert de Nadal per a la Gent Gran. El concert tindrà lloc aquest diumenge, a dos quarts d'una del migdia, al Teatre Auditori, i comptarà amb la presència de l'alcalde Lluís Recoder.

L'Esbart Sant Cugat dansarà diferents peces curtes com 'Les tres trepitjades' de La Jaillissante, 'Talópuntataló' de Mizzokilo Vodka, 'Jota de s'avalot' de Jota Maleita o 'Bolero de ses dues boltes' de Legenyes, entre d'altres.

La soprano Júlia Farrés-Llongueras i el pianista Stanislav Angelov, de la seva banda, interpretaran, entre d'altres, 'De los álamos vengo, madre' de J.Rodrigo, 'Tu che di gel sei cinta' de l'obra Turandot de G.Puccini, 'L'oreneta' d'E.Morera, o 'Youkali' de K.Weil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.