L'Envelat de Nadal obre les portes amb gran èxit de participació i gran varietat de propostes lúdiques


  • Comparteix:

Aquest espai, ubicat al Parc Ramon Barnils, estarà obert fins el 3 de gener

Aquest espai, ubicat al Parc Ramon Barnils, estarà obert fins el 3 de gener

L'Envelat de Nadal s'ha omplert de petits i grans aquest divendres a la tarda amb motiu de la seva inauguració. Un any més, aquest espai oferirà durant aquests dies festius diverses propostes lúdiques i culturals per totes les edats amb l'esperança de superar les 25.000 persones que s'hi van acostar l'edició passada. Aquest any la principal novetat és la carpa dels contes.

L'ambient fred típic d'aquestes dates no ha impedit que petits i grans s'hagin acostat a l'Envelat durant el seu primer dia de funcionament. Com ja és habitual, l'alcalde Lluís Recoder, s'ha passejat per les diferents instal·lacions del recinte i ha pogut veure de primera mà les diferents propostes que s'ofereixen, com els inflables, l'espai del mini-tennis, els jocs amb materials culinaris o el rocòdrom i la tirolina.

Per a l'alcalde es tracta d'un ventall de propostes molt variat, on destaca la carpa dels contes. Una proposta que s'engloba dins de l'Any del Llibre i la Lectura i que vol retrobar la tradició oral del país.

Lluís Recoder

Cada tarda hi haurà diversos contes explicats als nens i nenes com es feia abans, perquè la cultura oral és una cultura molt important i que de cap manera es pot perdre.


Recoder ha volgut destacar també la implicació del concessionari santcugatenc Cano Catalunya BMW que ha fet una aportació al pressupost de l'envelat de 16.000 euros. Precisament, el gerent del concessionari, Rafael Barreda ha destacat que enguany és la segona vegada que col·laboren amb l'Ajuntament en aquesta iniciativa i ha afegit que en aquestes festes totes les empreses de Sant Cugat haurien de participar en diferents actes socials i culturals.

Rafael Barreda

El principal objectiu és col·laborar amb l'ajuntament i busquem la plena integració dins del poble de Sant Cugat. Creiem que per aquestes dates totes les empreses de Sant Cugat hauríem de col.laborar en actes socials i culturals com aquest.


Recordem que l'Envelat de Nadal estarà obert fins el dia 3 de gener, i que compta també amb una oferta per als adults, que començarà a quarts d'onze de la nit, i que inclou el Quinto de Nadal, diverses nits de ball o una vetllada de curtmetratges en català.

L'objectiu de l'Ajuntament és superar els 25.000 visitants que van passar l'any passat per aquest espai, que enguany compta amb un pressupost de prop de 190.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.