Prop de 150 persones celebren el tercer aniversari de La Guitza en una calçotada


  • Comparteix:

Prop de 150 persones han celebrat el tercer aniversari de La Guitza amb una calçotada popular a la plaça Pep Ventura. Aquest col·lectiu, que ja porta tres anys a Sant Cugat, fa un balanç molt positiu de la seva trajectòria i reivindica un espai combatiu i alternatiu per al jovent.

La Guitza ha celebrat aquest diumenge amb una calçotada els tres anys com a casal popular independentista de Sant Cugat. Aquesta entitat, que va néixer de la mà de membres de Maulets amb l'objectiu de convertir-se en un espai de referència per al jovent de la nostra ciutat, ha comptat amb la col·laboració d'altres entitats com l'Assemblea de Joves de Sant Cugat, el CASC, Alternativa Estel i Revolta Global.

Un dels membres de La Guitza i organitzador de la calçotada popular, Quim Pla, ha fet una valoració molt positiva d'aquests tres anys tot i haver-se trobat amb moltes dificultats.

Quim Pla

Valoració positiva, perquè encara hi som i tenint en compte les dificultats que hem tingut podem estar contents.


Ara els objectius de futur del Casal Popular de La Guitza són consolidar el projecte com a espai de relació i seguir creixent, tal com ha explicat Quim Pla.

Quim Pla

Consolidar el projecte de La Guitza com espai de relació, d'eina pels col·lectius... I sobretot seguir creixent.


Entre els principals projectes de futur, La Guitza retransmetrà a partir d'ara els partits del FC Barcelona. A més, cada últim diumenge de mes es projectarà una pel·lícula en pantalla gegant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.