El govern adjudica el canal de TDT del Vallès Sud


  • Comparteix:

El govern ha aprovat aquest dimarts l'adjudicació dels disset canals de Televisió Digital Terrestre (TDT) local públics als ajuntaments de l'Àmbit metropolità. Un dels canals adjudicats inclou Sant Cugat, Cerdanyola, Rubí, Ripollet i Montcada, entre d'altres localitats del Vallès Sud.

Pel que fa al Vallès, el 39 és el canal assignat. El 39 està format per dos canals múltiples, de manera que es comptarà amb vuit canals locals, dels quals tres seran públics i cinc privats. Sant Cugat s'englobarà en un d'aquests canals públics de TDT que inclourà Cerdanyola, Rubí, Ripollet i Montcada, entre d'altres localitats del Vallès Sud.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, explica en quin punt es troba la constitució d'aquest canal.

Lluís Recoder

Ara s'ha concedit el canal. Cal acabar ara de constitur la comissió que portarà el canal.


Els concessionaris podran iniciar les emissions quan rebin l'aprovació tècnica de la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions. Per aquest motiu, hauran de presentar un projecte tècnic en un termini màxim de quatre mesos i obtenir el vistiplau estatal. En aquest mateix període, els concessionaris que comparteixin un canal múltiple hauran de crear l'entitat consorciada que el gestionarà. La concessió té una vigència de 10 anys prorrogable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.