Se celebra a Sant Cugat la primera cerimònia de vots definitius d'una monja després de 22 anys


  • Comparteix:

Després de 22 anys es farà a Sant Cugat la primera celebració de vots definitius d'un monja. La protagonista de la cerimònia serà Sor Cecília de la Cruz, que oficialitzarà el seu enllaç amb Déu al Monestir de les Mares Dominiques de Nostra Senyora dels Àngels de Sant Cugat. Sor Cecília de la Cruz va trobar la seva vocació religiosa ara fa dos anys, quan va llegir en un convent una frase de Santa Teresa d'Àvila.

"Aquesta casa és un cel per qui es satisfà només de satisfer a Déu i no busca la seva pròpia satisfacció". Aquesta frase de Santa Teresa d'Àvila que Sor Cecília de la Cruz va llegir en un convent de Carmelites va ser la que va despertar la seva vocació religiosa.
Sor Cecília va néixer a L'Hospitalet de Llobregat, però és al convent de Sant Cugat des de fa dos anys. Actualment, s'encarrega de la cuina, la intendència i la infermeria del monestir de les Mares Dominiques de Nostra Senyora dels Àngels, on oficialitzarà el seu enllaç amb Déu el 7 de setembre a les cinc de la tarda.

Sor Cecília de la Cruz

La frase deia: 'Aquesta casa és un cel per qui es satisfà només de satisfer a Déu i no busca la seva pròpia satisfacció'




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.