L'Aula Mòbil d'Estudis i Professions comença un recorregut pels instituts públics de Sant Cugat


  • Comparteix:

A partir de dijous també es podrà consultar l'Aula d'Orientació d'Estudis i Professions a la Casa de Cultura

A partir de dijous també es podrà consultar l'Aula d'Orientació d'Estudis i Professions a la Casa de Cultura

Els estudiants de secundària de Sant Cugat poden consultar, des d'aquest dimarts, l'Aula Mòbil d'Estudis i Professions que fins a finals de mes recorrerà els centres d'educació secundària públics de la ciutat. D'altra banda, i dins el mateix Programa d'Orientació Acadèmica i Professional, a partir de dijous es podrà consultar l'Aula d'Orientació d'Estudis i Professions que estarà fixa a la Casa de Cultura fins el 5 de maig.

Un any més, l'Ajuntament i l'empresa Educaweb posen a disposició dels estudiants de secundària diferents propostes i activitats que els puguin ajudar a l'hora de decidir el seu futur, un cop finalitzin la formació obligatòria.

Durant els mesos de febrer i març, ja s'han fet diferents xerrades adreçades al professorat i també a les famílies d'alumnes de 4art d'ESO per tal d'oferir la informació necessària per ajudar als estudiants a l'hora d'escollir uns estudis o una professió.

A partir d'aquest mes d'abril, és el torn de les activitats adreçades més directament als alumnes, que podran consultar les diferents opcions a l'Aula Mòbil d'Estudis i Professionals que anirà itinerant pels instituts públics de la ciutat, tal i com ja ha fet aquest dimarts per l'IES Joaquima Pla i Farreras.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, assegura que a Sant Cugat hi ha una clara demanda de reforçar el programa d'orientació professional.

Toni Ramon

Ha quedat palesa la demanda de reforçar els programes d'orientació acadèmica i professional per a joves.


Aquest segon bloc d'activitats adreçades als estudiants comptarà també amb l'Aula d'Orientació d'Estudis i Professions, que s'ubicarà a partir del dia 20 a la Casa de Cultura. El mateix equipament municipal acollirà, el dia 26, la visita del bus de la UAB, i a partir del 2 de maig, l'exposició 'Després de l'ESO, què? Ja saps què faràs?'.

L'orientació es complementarà amb el servei d'assessorament individual, que s'oferirà des del Servei d'Informació Juvenil de la Casa de Cultura entre els dies 8 de maig i 28 de juny.

Recordem que tota la informació necessària sobre el món de l'ensenyament es pot trobar al Servei d'Informació Juvenil (SIJ) de la Cas de Cultura, als instituts i espais joves dels centres cívics de les Planes, la Floresta i Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.