Els llibres i les roses també ompliran els districtes de Mira-sol, La Floresta i Les Planes


  • Comparteix:

Els districtes de Sant Cugat se sumen a les festivitats en motiu de la Diada de Sant Jordi. Tant a la Floresta com a les Planes i a Mira-sol, els carrers s'ompliran d'activitats socials i culturals, com ara un Mercat Medieval o una Cercavila Solidària, a més de les tradicionals parades de roses.

A la Floresta tindrà lloc l'entrega de premis del Concurs de Narrativa, que enguany ha arribat a la seva tercera edició. En total, 21 obres, majoritàriament d'autors infantils, opten a aquests premis. Un jurat format per membres de la comissió de festes, entre d'altres, farà públic al punt de les dotze els títols guanyadors d'aquest certamen.

El plat fort dels actes a la Floresta serà però la primera edició del Mercat Medieval, que tindrà lloc a la Plaça de l'Estació. La presidenta de la comissió de festes del districte, Maribel Martínez, explica què s'hi pot trobar en aquest Mercat.

Maribel Martínez

Participen molts comerciants i artesans de la Floresta. Son trenta parades on podem trobar de tot: formatges artesans, pastes, roba i figures de fang.


Durant tot el dia, a partir de les deu del matí, a la Floresta hi hauran també tallers de pintura i tallers de teatre.

Al districte de les Planes, les activitats tindran lloc a la Plaça de la Creu d'en Blau. A banda de les tradicionals parades de roses a partir de les onze del matí, enguany també hi haurà una sessió d'animació infantil a càrrec de Jaume Barri i la Cercavila del Drac Solidari amb la banda de les Planes. Des de la comissió de festes de les Planes, Begoña Parareda explica l'objectiu d'aquesta Cercavila.

Begoña Parareda

Fem un cercavila que és el Drac Solidari. L'objectiu és recollir material com ara llibretes, llapis i rotuladors, per enviar a països que ho necessiten.


Finalment, a Mira-sol se celebrarà un dinar de germanor i un espectacle musical, organitzat pel col·lectiu de la gent gran de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.