Més d'un miler de persones assisteixen al concert de 'La Puerta de los Sueños', organitzat per RSC


  • Comparteix:

Més d'un miler de persones han assistit aquest divendres al concert de 'La Puerta de los Sueños', que ha donat el tret de sortida als actes d'inauguració de les noves instal·lacions de Ràdio Sant Cugat. El grup santcugatenc ha repassat els temes del seu disc 'El meu món' i ha avançat algunes cançons del seu proper treball, 'Algo entre nosotros'. A més, un centenar de persones han omplert el Claustre del Monestir amb motiu de la trobada de treballadors i extreballadors de l'emissora municipal.

El conjunt santcugatenc 'La Puerta de los Sueños' ha congregat més d'un miler de persones a la plaça de l'Om, en el seu primer concert públic a la seva ciutat. El grup ha fet un repàs pels temes del seu darrer disc, en català, que porta per títol 'El meu món'. A més, 'La Puerta de los Sueños' han avançat en primícia diverses cançons del seu proper treball, 'Algo entre nosotros', que sortirà a la venda el 8 de maig.

La cantant, Virgínia Martínez, s'ha mostrat molt satisfeta per participar en els actes d'inauguració dels nous locals de Ràdio Sant Cugat i ha comparat la trajectòria del seu grup amb la nova etapa de l'emissora municipal.

Virgínia Martínez

Entrem en una nova etapa dins del procés del grup, una mica com RSC. Estem molt contents que hagin comptat amb nosaltres pels actes d'inauguració.


També divendres, el Claustre del Monestir ha acollit una trobada de treballadors i extreballadors de Ràdio Sant Cugat, que ha permès aplegar un centenar de persones vinculades amb l'emissora al llarg dels seus 24 anys d'història, des del 1982 i fins avui. Alguns dels històrics han recordat plegats els inicis de la ràdio, a la seu del passatge Sant Antoni, i l'evolució de l'emissora i dels seus professionals. Sentim les opinions d'un dels fundadors, Ramon Grau, d'un antic cap d'informatius, Mike Ribalta, i de l'exdirectora de la ràdio, Maribel Cayuelas.

R. Grau, M. Ribalta i M. Cayuelas

Per a alguns de nosaltres van ser els millors anys de la nostra vida. Encara conservo el 91.5 al dial. Recordo especialment la creativitat dels companys.


El retrobament d'antics i actuals treballadors i col·laboradors de la ràdio ha continuat dissabte, amb un partit de futbol a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau. El resultat final ha estat de 4 a 2, a favor dels actuals treballadors.

Entre els actes festius d'inauguració de la ràdio, els més menuts han tingut també el seu espai amb l'espectacle 'Sóc un pallasso', a càrrec de Claret Clown, a la plaça Augusta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.