Els socis del CPA tornen a bolcar-se en la celebració de la tradicional 'Cruz de Mayo'


  • Comparteix:

El Centro Popular Andaluz s'ha omplert aquest diumenge de gom a gom per celebrar un any més la festa de la Cruz de Mayo. El president de l'entitat, Antonio Rodríguez, s'ha mostrat molt satisfet de la participació dels socis i assistents en la que ha estat l'última festivitat que se celebra al centre abans de traslladar-se al nou local, a finals d'aquest any.

Un any més el Centro Popular Andalús ha volgut celebrar amb els seus socis la festa de la Cruz de Mayo, una festivitat religiosa molt arrelada al poble andalús. La celebració, que ha tingut lloc aquest diumenge al pati del CPA, ha comptat amb una missa 'rociera', l'actuació dels joves de l'entitat i el tradicional vi d'honor.

El president de l'entitat, Antonio Rodríguez, ha destacat l'alt nivell de participació tant dels socis del CPA com de la resta d'entitats que s'ha sumat a la jornada.

Antonio Rodríguez

Estic molt content perquè la participació ha estat massiva i la col·laboració dels socis ha estat molt bona.


La festa, la darrera que es preveu celebrar a l'actual seu, ha comptat també amb la presència del regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, que ha fet una valoració molt positiva de la celebració i ha dit que espera que la pròxima Cruz de Mayo es pugui celebrar ja al nou local, que actualment està en construcció.

Jordi Puigneró

Esperem que sigui l'última festivitat que es faci l'antic local i que ens trobem el pròxim any al nou.


D'altra banda, el CPA ja ha començat amb els preparatius de Sant Joan i de la Festa Major. Antonio Rodríguez ja ha avançat que, per la festa grossa de la ciutat, els santcugatencs podran gaudir, entre d'altres propostes, de l'actuació del grup musical 'Guerra del Sur'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.