L'Associació de Veïns de Coll Fava busca socis per renovar la junta


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns de Coll Favà inicia una campanya per aconseguir socis i renovar l'actual junta en funcions. L'entitat veïnal celebrarà una assemblea extraordinària aquest dijous per escollir les persones que encapçalaran la nova etapa. Segons el president en funcions de l'associació, el trànsit a la Ronda Nord i la inseguretat són els principals problemes del barri.

En l'actualitat, l'associació veïnal està inactiva. Per aquest motiu, la junta en funcions ha iniciat una campanya per aconseguir nous socis. D'aquesta manera, es pretén constituir una junta que encapçali la nova etapa d'aquesta associació nascuda el 1998.

Jesús Peribáñez és el president en funcions de l'entitat veïnal de Coll Favà.

Jesús Peribáñez

Cal una renovació de l'associació amb gent nova del barri de Coll Favà.


Segons Peribáñez, un dels principals problemes de la zona és l'intens trànsit a la Ronda Nord. El president en funcions augura més problemes de trànsit quan entri en funcionament l'estació de Vulpalleres.

D'altra banda, Peribáñez ha subratllat la preocupació veïnal per la manca de seguretat del barri. Segons el membre de l'associació, el barri ha patit robatoris en els darrers temps.

Jesús Peribáñez

La seguretat del barri és una qüestió que preocupa el veïnat.


El president en funcions de l'associació ha assegurat que el veïnat veu amb bons ulls l'entrada en funcionament de la comissaria dels Mossos d'Esquadra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.