15.000 nens han començat avui el curs escolar a Sant Cugat amb total normalitat


  • Comparteix:

Quinze mil nens i nenes de Sant Cugat es van reincorporar ahir a les aules. La totalitat dels centres educatius van obrir amb normalitat després que aquest estiu s'hagin fet obres de millora a 13 centres per un valor de 800.000 euros. Un dispositiu especial va garantir la seguretat a les entrades i sortides dels centres escolars.

Set mil nens i nenes de primària i vuit mil de secundària van tornar ahir a les classes en un dia marcat pels nervis i la retrobada amb els companys i professors.

Molts pares es van trobar amb uns centres educatius renovats gràcies a les obres de millores dutes a terme aquest estiu. Entre d'altres actuacions, a l'escola Pins del Vallès s'ha substituït l'antiga coberta, l'escola de La Floresta s'ha ampliat amb una nova aula de parvulari i el Pla Farreres compta amb un nou espai polivalent. La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, va destacar l'esforç inversor fet per tenir els centres a punt.

Àngels Ponsa

Ha estat un estiu de grans obres a les escoles perquè vàrem poder arribar a un acord amb el Departament d'Ensenyament per fer grans obres als centres educatius


L'alcalde va seguir de prop l'inici d'aquest curs escolar. Lluís Recoder va destacar el dispositiu especial desplegat per assegurar la seguretat en aquesta tornada a l'escola.

Lluís Recoder

L'objectiu de la visita d'avui és mirar que tot estigui al seu lloc i francament podem dir que tot està en ordre


Aquest curs Sant Cugat oferta 99 noves places amb la posada en marxa de la vuitena escola de primària que ha engegat, de manera provisional, a les instal·lacions de Nova Aula. El curs vinent és previst que l'escola comenci a operar ja des de les seves instal·lacions definitives a Coll Favà.

D'altra banda també han entrat en funcionament dues noves escoles bressol amb la qual cosa la ciutat se situa com la tercera ciutat de Catalunya amb un major nombre d'escoles bressol, per darrere de Barcelona i Terrassa i molt per damunt de ciutats com Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.