Sant Cugat s'omplirà avui de música i de petards per celebrar la revetlla de Sant Joan


  • Comparteix:

Al centre, la festa arribarà de la mà de l'Orquestra Musicàlia al Parc de Ramon Barnils

Al centre, la festa arribarà de la mà de l'Orquestra Musicàlia al Parc de Ramon Barnils

L'Orquestra Musicàlia serà aquesta nit l'encarregada de marcar el ritme de la revetlla de Sant Joan a la nostra ciutat amb un concert al Parc de Ramon Barnils. La celebració també arribarà als districtes, on els casals de gent gran i també els més joves han preparat propostes per a tots els gustos. No hi faltaran un parell de fogueres autoritzades per gaudir d'una de les nits més màgiques de l'any.

Els santcugatencs se sumaran avui a la revetlla de Sant Joan amb les tradicionals coques i petards i amb propostes per a tots els gustos.

I és que diferents barris i establiments del municipi se sumaran a la celebració d'una de les nits més màgiques de l'any. Des de l'Ajuntament han volgut complementar aquesta oferta amb un concert al Parc de Ramon Barnils que començarà a dos quarts de dotze de la nit i que anirà a càrrec de l'Orquestra Musicàlia.

Pel que fa als districtes, el Casal de Cultura de Mira-sol acollirà, a partir de les nou del vespre, la 'Gran Revetlla de Sant Joan', mentre que a la Floresta, el Centre Social i Sanitari serà l'escenari d'un 'sopar de germanor' del Col·lectiu de Gent Gran que començarà a les deu. Ja a Les Planes, els joves seran els protagonistes amb un concert que es farà a la plaça de la Creu d'en Blau a les onze de la nit.

L'alcalde Lluís Recoder ha animat a tots els santcugatencs a gaudir de la revetlla però sempre d'una forma cívica i responsable.

Lluís Recoder

La gent que disfruti i s'ho passi bé, que mengin molta coca i cava i que tirin petards però amb seny i mirant de cuidar entre tots una ciutat que no és de l'Ajuntament, és de les persones que hi vivim i ens en sentim


Precisament, des de l'àrea de Medi Ambient han volgut recordar alguns consells per prevenir incendis durant les revetlles. Entre les principals mesures, es recorda que només es podran encendre aquelles fogueres que hagin estat autoritzades pel consistori i també que està prohibit fer foc en zona forestal o a menys de 500 metres del bosc, dins de parcs i jardins, a menys de 15 metres de cotxes estacionats i de façanes o sota les línies elèctriques, telefòniques i d'enllumenat públic.

En cas de fer una foguera autoritzada, es recorda que aquesta no pot impedir en cap cas el pas als vehicles d'emergència, que cal eliminar herbes, matolls o qualsevol material inflamable a un cercle de 10 metres de diàmetre, que cal posar terra o sorra sota la foguera i que cal tenir a prop una mànega d'aigua, entre d'altres. Aquest any, s'han sol·icitat permisos per a 5 fogueres, 3 dels quals s'han denegat perquè no complien els requisits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.