Veïns de Mira-sol es manifesten per reclamar mesures de seguretat viària a l'entorn del passeig del Nard


  • Comparteix:

Veïns i familiars han llegit un manifest i hant fet 3 minuts de silenci en record del nen de 9 anys que ha mort la matinada de dissabte a causa d'un atropellament

Veïns i familiars han llegit un manifest i hant fet 3 minuts de silenci en record del nen de 9 anys que ha mort la matinada de dissabte a causa d'un atropellament

Unes 150 persones s'han concentrat aquest diumenge al passeig del Nard de Mira-sol en record del nen de 9 anys que va morir la matinada de divendres a dissabte després de ser atropellat en aquest mateix carrer. Veïns i familiars han denunciat la manca de seguretat viària d'aquesta zona, assegurant que els vehicles corren molt i que des de fa temps reclamen passos elevats i semàfors que ajudin a controlar l'excés de velocitat.

Els veïns de Mira-sol han volgut demostrar la seva commoció per l'atropellament que, aquest divendres a la tarda, va costar la vida d'un nen de 9 anys del barri.

Amics i familiars s'han reunit a les 8 del matí al lloc de l'accident, on han dipositat margarides i clavells blancs i espelmes enceses en record de la víctima. Els veïns del barri també han denunciat la manca de seguretat viària en aquesta zona. En un manifest, han recordat que ja fa temps que alerten de l'excés de velocitat amb que circulen els vehicles i de la necessitat de millorar la senyalització viària i, fins i tot, posar passos elevats o semàfors que obliguin els cotxes a reduir la velocitat.

Veïna de Mira-sol

Pensem que potser l'accident es podria haver evitat. Aquest carrer forma part d'una zona residencial per on hi ha molts nens i ancians. I reclamem que es prenguin les mesures necessàries per adequar la circulació


Els veïns apunten que els accidents de circulació en aquesta zona, especialment a la confluència del carrer Nard amb les avingudes Madrid i Pompeu Fabra, són molt habituals i lamenten que finalment hagi passat una desgràcia com aquesta. Així ho ha expressat Mari Carmen Vilches, familiar de la víctima.

Mari Carmen Vilches

Es solucionen les coses quan passen les desgràcies, abans no et fan ni cas. I aquí a Mira-sol, la gent va com si això fossin autopistes, no ho entenem


Familiars del nen ja han apuntat que amb tota probabilitat presentaran una denúncia contra el conductor i han lamentat que no s'hagin suspès els actes de la Festa Major del districte, que se celebra aquest cap de setmana.

Recordem que l'accident va tenir lloc divendres a la tarda, quan un tot terreny va atropellar el nen, de 9 anys, que es disposava a creuar el carrer en bicicleta, i el va arrossegar uns metres. A conseqüència de les lesions, el nen va ser trasllat a l'Hospital de Sant Pau en estat molt greu, on va morir hores després. L'enterrament es farà aquest dilluns, a les quatre de la tarda, al Monestir de Sant Cugat.

De la seva banda, el conductor del vehicle va donar positiu al control d'alcoholèmia i ja ha passat a disposició judicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.