L'alcalde se suma al dolor per la mort, atropellat, d'un nen a Mira-sol


  • Comparteix:

Recoder ha dit entendre que els veïns reclamin més mesures de seguretat però ha assegurat que l'àrea de Mobilitat està molt atenta als punts negres de la xarxa viària

Recoder ha dit entendre que els veïns reclamin més mesures de seguretat però ha assegurat que l'àrea de Mobilitat està molt atenta als punts negres de la xarxa viària

L'alcalde ha qualificat de 'terrible i dramàtic' l'accident que va provocar la mort d'un nen de 9 anys quan passejava en bicicleta pel passeig del Nard de Mira-sol. Lluís Recoder ha dit que entén que els veïns de la zona demanin responsabilitats i més mesures de seguretat, però ha afegit que l'àrea de Mobilitat de l'Ajuntament està molt atenta als punts crítics de la xarxa viària de Sant Cugat.

Recoder s'ha sumat a les mostres de condol per la mort del nen i ha lamentat que s'hagi produït un fet tan 'tràgic' i 'dramàtic'.

Lluís Recoder

Ha estat una Festa Major entelada pel tràgic accident. És un fet terrible, dramàtic. La pèrdua d'una vida humana sempre és trista, però encara més quan es tra cta d'una criatura.


L'alcalde considera 'legítima' la postura dels veïns de la zona, que reclamen responsabilitats i més mesures de seguretat viària a l'entorn del passeig del Nard de Mira-sol. Recoder, però, ha assegurat que l'àrea de Mobilitat està molt pendent de les zones crítiques de la xarxa viària del municipi.

Lluís Recoder

L'opció dels veïns és legítima, entenc que la gent està trista i és natural que busqui responsabilitats. Estudiarem les seves reclamacions. Els serveis de Mobilitat estan molt atents als punts crítics.


L'alcalde ha recordat que el conductor del quatre per quatre que va atropellar el nen ha passat a disposició judicial després d'haver donat positiu en el control d'alcoholèmia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.