L'alcalde exigeix que els Mossos arribin a Sant Cugat amb els efectius que va comprometre Interior


  • Comparteix:

Recoder durant una visita a la comissaria dels Mossos en construcció

Recoder durant una visita a la comissaria dels Mossos en construcció

L'alcalde exigeix una dotació de 83 agents per la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat. Fins que la policia autonòmica no arribi al Vallès, Lluís Recoder demana que la Delegació del Govern no baixi la guàrdia i mantingui el desplegament excepcional de la policia estatal.

Recoder creu que la Generalitat ha de destinar a la comisaria dels mossos que s'està construint a Sant Cugat una dotació d'agents proporcional a la població i l'extensió de la ciutat. Per això demana a la Conselleria d'Interior que mantingui la dotació pactada inicialment per garantir la seguretat de tot el municipi.

Lluis Recoder

L'1 de novembre a aquesta comisaria ha d'arribar un nombre suficient de mossos d'esquadra per garantir la seguretat dels santcugatencs. Sant Cugat ha de tenir un dispositiu proporcionat als seus 73.000 habitants i a l'extensió del seu terrirori.


L'alcalde s'ha felicitat que en els últims mesos hagin disminuït els robatoris a vivendes, però reclama que es mantingui el dispositiu especial de la Policia Nacional fins que el cos autonòmic prengui el relleu l'1 de novembre. Recoder també comprèn que hi hagi veïns que contractin vigilància privada, però remarca que les competències de seguretat corresponen a l'administració.

Lluis Recoder

Jo no tinc valor per dir als veïns que nosaltres no podem garantir la seva tranquilitat, però que no facin res per garantir la seguretat de les seves families. El que s'ha de fer es demanar a qui té responsabilitat, és a dir, la delegació del govern a Catalunya, que reforçi la seguretat i que ens envií policies estatals.


Recoder ha assegurat que l'Ajuntament continuarà augmentant progressivament els efectius de la policia local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.