El Mercat de Torreblanca ha reobert les seves portes


  • Comparteix:

El mercat de Torreblanca ha obert aquest dilluns les seves portes un cop acabada la primera fase de les obres de millora. Tot i que a partir d'ara el mercat estarà obert al públic, la segona fase de remodelacions continuarà dins del recinte fins al març de 2007.

Després d'un mes en què s'han fet les remodelacions que més poden afectar l'ús normal del Mercat de Torreblanca, la instal·lació ha reobert aquest dilluns les seves portes. La segona fase de les actuacions continuarà dins del mercat fins al març, però això no n'alterarà el funcionament, tal com explica la tinenta d'alcalde de territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Ja s'ha realitzat la xarxa de conductes d'aire acondicionat, la fonamentació de l'estructura i la reparació de les parades, etc. Encara resten tasques però són totalment compatibles amb l'obertura al públic.


En total, les obres suposaran una inversió d'1.174.000 euros i s'allargaran durant 8 mesos. Entre altres millores, serviran per climatitzar el recinte, substituir el terra dels quatre vestíbuls d'entrada, millorar l'enllumenat, i reformar els lluernaris del mercat per millorar l'aïllament tèrmic. També es reformaran els serveis públics i vestuaris, i es crearà un punt verd de recollida selectiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.