Bocalan lliura sis gossos a persones discapacitades


  • Comparteix:

La Fundació Bocalan ha lliurat sis gossos d'assistència a persones amb discapacitat. Els animals ajudaran les persones en accions físiques i també seran un suport psicològic. El període d'acoblament entre discapacitats i gossos ha tingut lloc al SCTrade Center.

Responsables de la fundació han ensinistrat la mitja dotzena de gossos en els darrers 9 mesos. Els animals havien estat seleccionats anteriorment pel seu bon caràcter i capacitat d'aprenentatge.

Escoltem el responsable de Fundació Bocalan a Catalunya, Teo Mariscal.

Teo Mariscal

El més important és el suport psicològic que ofereix el gos.


Les persones discapacitades podran aconseguir més autonomia gràcies als gossos. Els animals també es converteixen en un suport psicològic per als amos. Segons els instructors, la relació amb el gos incrementa l'autoestima de l'amo.

Escoltem dos discapacitats que compten des d'aquest divendres amb dos gossos ensinistrats.

Amos

Dos amos expliquen en què canviaran les seves vides.


El període d'acoblament entre discapacitats i gossos ha tingut lloc al SCTrade Center. L'espai santcugatenc ha ofert les seves instal·lacions perquè els monitors de Bocalan ensenyessin els amos a compenetrar-se amb els animals. La gerència del SCTrade Center ha remarcat que continuarà la col·laboració amb la fundació.

La Fundació Bocalan es troba a Catalunya des del 2001. L'entitat va entregar l'any passat cinc gossos en la primera donació al nostre país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.