La primera Trobada de Famílies de la Taula per a persones amb discapacitat reuneix més de 60 persones


  • Comparteix:

Els organitzadors es mostren molt satisfets i anuncien la voluntat de donar-hi continuïtat

Els organitzadors es mostren molt satisfets i anuncien la voluntat de donar-hi continuïtat

Més de 60 persones han assistit a la primera Trobada de Famílies que ha organitzat aquets dissabte la Taula per a persones amb discapacitat. L'objectiu d'aquesta iniciativa, que tindrà continuïtat, era reunir pares i fills en un ambient distès que els permetés passar una bona estona i compartir les seves experiències.

Després de dos anys de feina per intentar eliminar les barreres arquitectòniques sensibilitzar la societat, la Taula per a persones amb Discapacitat ha volgut centrar-se ara en les pròpies famílies.

I és que, segons un dels component d'aquesta taula, Jordi de Gispert, sempre es pensa en els propis discapacitats i en l'entorn social, però mai es pensa en els pares. Per aquest motiu, la Taula ha impulsat la primera Trobada de Famílies, que ha servit principalment per compartir experiències i, sobretot, per passar una bona estona.

De Gispert ha fet una valoració molt positiva de l'experiència.

Jordi de Gispert

Volem mentalitzar i canviar una mica la visió que té la gent del món dels discapacitats, buscant una normalització. És important que els pares ens veiem i ens comuniquem però en un àmbit lúdic


En el mateix sentit s'ha expressat el regidor de Sanitat i Serveis Socials. Enric Tomàs ha destacat la importància de donar-se a conèixer i atreure aquelles famílies poc vinculades a les entitats perquè també puguin compartir la seva experiència.

Enric Tomàs

El que s'està intentant és atreure gent, aquelles famílies que no tenen massa relació amb les entitats. Fer una trobada amb aquestes famílies i també passar-ho bé


Un espectacle a càrrec dels propis discapacitats i els seus monitors ha servit per completar la nota festiva de la jornada. Davant l'èxit de la iniciativa, els organitzadors ja han manifestat la voluntat de donar-hi continuïtat amb noves trobades almenys una vegada a l'any.

Cal remarcar que el sopar ha tingut lloc al restaurant de l'Alberg Inout, ubicat al bell mig de Collserola, i on el 80% dels treballadors són persones amb discapacitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.