Ràdio Sant Cugat, en directe amb la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat estarà present aquest diumenge al matí a la plaça d'Octavià per fer un seguiment de les activitats de la Festa de Tardor. Com cada any, l'emissora municipal no faltarà a la cita i oferirà una programació especial en directe a partir de les 11 i fins a les 2 de la tarda. Aquest any es vol donar ressò a les entitats més joves i menys conegudes.

L'emissora municipal s'implica un any més amb la Festa de Tardor i farà un seguiment en directe de les activitats que es portin a terme a la plaça de l'Octavià.

Aquesta emissora és una de les 75 entitats que participen de la Festa, que enguany porta el lema de 'Sant Cugat ets tu. Coneix-lo, viu-hi, participa-hi'. Ràdio Sant Cugat segueix així amb un compromís que dura des dels inicis de l'emissora.

Escoltem el coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells.

Xavier Fornells

Ràdio Sant Cugat, fidel al seu compromís amb la xarxa associativa de la ciutat, seguirà els esdeveniments del cap de setmana de la Festa de la Tardor.


El programa especial estarà presentat per Joan Miquel Fernández i dirigit per Sílvia González. L'especial començarà a les 11 del matí i alterarà la programació habitual dels diumenges a la nostra emissora. En aquest sentit, el programa 'Roda d'Amics' tindrà una durada més reduïda, de 9 a 11 del matí.

Durant tot el matí es farà un seguiment de les activitats organitzades a la plaça de l'Octavià i es donarà veu a les entitats de la ciutat, amb una especial sensibilitat per aquelles menys conegudes per la ciutadania.

El programa es podrà seguir en directe a la plaça de l'Octavià, per antena al 91.5 i per Internet a radiosantcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.