L'HGC invertirà 36 milions d'euros fins el 2006 en tecnologia i en millorar les seves instal·lacions


  • Comparteix:

Edifici de l'Hospital General de Catalunya

Edifici de l'Hospital General de Catalunya

L'Hospital General de Catalunya (HGC) invertirà 36 milions d'euros fins el 2006 per completar el Pla Director del nou equip gestor. Durant el primer any, el grup ja ha destinat una tercera part a la compra d'equipaments d'última generació, i en els pròxims anys abordarà la remodelació de l'edifici.

Aquestes inversions formen part dels compromisos que va assumir el grup Catalana de Diagnòstic i Cirurgia el juliol del 2001, en comprar l'Hospital després de la seva fallida. El nou equip vol que el centre ofereixi un servei integral de salut, amb el confort d'un hotel i sense llistes d'espera. Per això, el grup ha prioritzat la renovació tecnològica que, segons el director de projectes i inversions de l'Hospital General, Xavier Palet, no s'havia fet en els últims anys:

Xavier Palet

L'HGC ha decidit invertir, en aquesta nova etapa, en renovar l'equipament tecnologic


Ara la prioritat dels gestors és remodelar l'edifici, que compta amb 93 mil metres quadrats però que la meitat mai s'han arribat a estrenar. Segons Xavier Palet, això els permetrà fer les remodelacions més fàcilment:

Xavier Palet

La nostra idea és deixar uns espais buits per ubicar les noves tendències del món de la medicina


El centre sanitari ha facturat més de 42 milions d'euros durant aquest exercici, però no preveu tancar amb beneficis fins l'any que ve. Actualment, l'Hospital General manté convenis de col·laboració amb més de 40 mútues sanitàries, i oferta 41 especialitats mèdiques. Durant l'últim any el centre ha fet més de 250.000 atencions assistencials, entre intervencions quirúrgiques, ingressos hospitalaris i visites ambulatòries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.