Un veí del Club de Golf Sant Cugat talla dos pins blancs per gaudir de les vistes


  • Comparteix:

El Club de Golf Sant Cugat ha denunciat un veí per tallar dos arbres de l'interior de les seves instal·lacions. Els responsables del club han comunicat els fets als Mossos d'Esquadra i han avançat que replantaran tres o quatre pins blancs en el mateix lloc.

Divendres passat, un grup de socis del Club de Golf van veure amb sorpresa com una persona serrava un grup d'arbres a la zona del forat 17. El capità de camp del Club de Golf, Joan Monzó, explica com es van produir els fets.

Joan Monzó

Uns jugadors van veure al forat 17 un treballador tallant un pi blanc i aquest va dir que seguia instruccions del propietari de la vivenda.


Un dels pins tallats tenia 45 centímetres de diàmetre i l'altre tenia poca alçada.

Malgrat no existir delicte ecològic, ja que l'espècie agerdiada no està protegida, el Club de Golf ja ha cursat la corresponent denúncia als Mossos d'Esquadra. Monzó ha explicat que els arbres en els camps de golf tenen una doble funció, i per això el Club replantarà pins blancs en el mateix lloc.

Joan Monzó

A part del seu valor paisagístic, els arbres també actuen de protecció contra les pilotes a les cases. Ara en replantarem tres o quatre en el mateix lloc.


Des del Club de Golf han explicat que és la primera vegada que es troben davant un comportament 'incívic' d'aquest tipus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.