En helicòpter, a cavall o en cotxe, els Reis Mags han arribat als districtes enmig de centenars de persones


  • Comparteix:

Un miler de persones han seguit enguany les cavalcades dels districtes de la ciutat. L'arribada amb helicòpter a Mira-sol ha estat una de les principals novetats. Pel que fa a la Floresta, els 500 quilos de caramels s'han quedat curts davant la gran afluència de públic. A les Planes, el fred no ha impedit que nombrosos veïns hagin sortit al carrer.

A Mira-sol, els Reis han arribat per primera vegada en helicòpter. La cavalcada, que ha estat organitzada per l'Ajuntament, ha repartit 400 quilos de caramels i Ses Majestats han fet el recorregut sobre uns descapotables de luxe. Després de l'ofrena a la parròquia de Sant Joan, els Reis han conclòs el trajecte al Casal Cultural, on han rebut les cartes dels més menuts de Mira-sol.

Escoltem la tècnica de Cultura de l'Ajuntament, Geordina Puntí.

Geordina Puntí

La resposta ha sigut molt millor del que esperàvem. s'han acabat els caramels i hem repartit un miler de racions de xocolata


Pel que fa a la Floresta, un any més la participació ciutadana ha estat un èxit. Unes 300 persones han sortit al carrer per veure l'arribada de Ses Majestats amb els Ferrocarrils de la Generalitat. Enguany, la novetat ha estat la renovació de les tres carrosses reials amb una imatge més moderna. A més s'han repartit fins a 500 quilos de caramels. Una quantitat que de cara a l'any vinent s'haurà d'augmentar, com explica un dels membres de la comissió de festes de la Floresta, Xavier Sans.

Xavi Sans

Uns 500 kg de carmels, però hem fet curt ja que ha sortit molta més gent al carrer.


Quant a Les Planes, unes 300 persones han participat en la rua que ha seguit als Reis, que en aquest districte anaven a cavall. La plaça de la Creu d'en Blau ha estat el punt de partida de la comitiva reial, que ha acabat amb la tradicional rebuda a Ca l'Avi, on el rector de la parròquia ha ofert a tot el seguici una xocolatada i un llibre de poesia. A més, de la dotzena de cotxes que hi participaven, 8 han estat premiats amb un tortell de reis per assistir-hi engalanats. Des de l'organització, han destacat que el bon temps ha animat els planencs a participar-hi. Begoña Paradeda és membre de la Comissió de Festes de les Planes.

Begoña Paradeda

La cavalcada ha anat molt bé, ha estat un éxit i és que el temps ens ha acompanyat i la gent ha volgut sortir al carrer a rebre els Reis.


De la seva banda, el barri de Can Barata no ha pogut celebrar la seva tradicional cavalcada a causa d'un malentès a l'hora de demanar la subveneció a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.