El fòrum Torre Blanca establirà les bases del funcionament del casal de joves


  • Comparteix:

El primer fòrum Torre Blanca del proper dilluns servirà per presentar el projecte de gestió i dinamització de l'Ateneu i per explicar com serà el nou casal. Aquest fòrum ha de ser l'espai on tots els joves de la ciutat puguin donar la seva opinió, proposar i recollir tota la informació que necessitin per fer de la gestió del casal una tasca compartida amb tots els usuaris.

L'òrgan assembleari del casal de Torre Blanca, el fòrum Torre Blanca, comença a rodar aquest proper dilluns amb l'objectiu d'establir les bases del seu funcionament. Aquesta primera trobada ha de servir per presentar el projecte guanyador de gestió i dinamització del centre i explicar com s'articula la participació dels joves, amb el mateix fòrum i amb el futur Consell d'Usuaris.

Així ho ha explicat el cap del centre, Joan Carles Busquets, que ha recalcat la importància capital de la participació dels usuaris pel normal desenvolupament de la Masia Torre Blanca.

Joan Carles Busquets

Nosaltres volem que tot el que passi a Torre Blanca estigui consensuat amb els usuaris. És imprescindible per la nostra idea buscar un espai per presentar idees.


Busquests ha dit que el fòrum ha de ser l'eina per buscar el consens i adquirir tota la informació per part de la ciutadania.

L'acte comptarà amb la presència del tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, que ha explicat que és una trobada pensada pels joves de Sant Cugat. Ramon remarca que aquests coneixaran la possibilitat de participar en els òrgans de participació i gestió del casal.

Toni Ramon

És un fòrum obert a la participació de tots esl usuaris de la masia i dels joves de Sant Cugat. perquè es facin seu aquest equipament.


El fòrum és obert a tots els joves de Sant Cugat majors de 12 anys i hi poden participar membres de col·lectius, entitats, grups i associacions de caràcter juvenil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.