Èxit d'assistència a la jornada de portes obertes a la comissaria dels Mossos


  • Comparteix:

Centenars de santcugatencs s'han acostat aquest dissabte a la jornada de portes obertes a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat per conèixer de prop les instal·lacions i els serveis d'aquest cos policial. Els veïns han fet una valoració positiva de la feina que estan desenvolupant els Mossos, tot i que en alguns casos han demanat més agents als carrers.

La comissaria dels Mossos d'Esquadra han obert aquest dissabte al matí les portes als santcugatencs, després de la seva inauguració el passat mes de novembre. Amb aquestes jornades el cos policial vol donar-se a conèixer i reforçar la proximitat amb els ciutadans.

L'inspector en cap de la comissaria, Rafael Puche, ha remarcat la importància d'activitats com aquesta i ha valorat positivament la resposta dels ciutadans.

Rafael Puche

Aquesta és una bona iniciativa perquè la gent sàpiga com treballa la policia. De moment la gent està encantada i la afluència és important.


De la seva banda, els santcugatencs han aprofitat per conèixer de prop els equipaments en una jornada marcada per un to molt lúdic i familiar. Els veïns han valorat positivament aquesta iniciativa i l'arribada dels Mossos a Sant Cugat, tot i que alguns han reclamat més presència policial als carrers de la ciutat.

assistents

Molt interessant i molt pròxima als ciutadans./ M'agradaria que hi hagués presència./ Necessitem més per Sant Cugat.


La jornada ha comptat també amb la visita del conseller d'Interior, Joan Saura, acompanyat de l'alcalde i diversos regidors del consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.