Domènec Miquel, nou president de la Fundació Sant Cugat


  • Comparteix:

L'historiador Domènec Miquel assumeix la presidència de la Fundació Sant Cugat. Miquel substitueix en el càrrec Àlvar Roda, que ha renunciat a la presidència en involucrar-se en la candidatura del PSC a les eleccions municipals.

Roda continuarà vinculat a la fundació, tot i que ha hagut de renunciar a la presidència. L'ara candidat socialista ha remarcat que una entitat 'plural' com la Fundació Sant Cugat no ha de tenir un president a les llistes d'un partit.

Domènec Miquel assumeix la presidència en funcions fins que se celebrin les properes eleccions de la Junta. Ecoltem Domènec Miquel.

Domènec Miquel

No es que hi hagi variacions de projectes en la formació. Jo sóc president en funcions i transitori. S'haurà de decidir en les eleccions de la Junta.


Tot i que les properes eleccions de la Junta correspondrien al primer trimestre de l'any vinent, Domènec Miquel ha avançat que s'estan plantejant d'avançar-les a aquest any.

De moment la Junta seguirà amb el mateix treball continuista amb l'associacionisme i el Congrés de la Ciutat així com la vinculació amb la Universitat de la Pau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.