El comitè d'empresa de TVE, preocupat per l'organigrama del consell de RTVE


  • Comparteix:

El comitè d'empresa de TVE a Sant Cugat ha rebut amb preocupació que el nou organigrama directiu de l'ens no inclogui cap representant del centre de producció català. Segons els sindicats, aquesta mesura allunya el centre de decisió de Catalunya en un moment de dubtes sobre el futur paper de Sant Cugat.

Els representants sindicals han valorat negativament el fet que no hi hagi cap representant del centre de Sant Cugat al primer nivell del nou organigrama del consell de RTVE.

El comitè d'empresa està a l'expectativa del que pugui decidir el nou consell. El seu president, Pedro Alcaraz, ha explicat que malgrat tot se senten optimistes pels darrers acords que asseguren, de moment, la producció en català.

Pedro Alcaraz

En aquests moments som optimistes perquè es manté la programació en català i si es perdia era molt difícil recuperar-la.


Pedro Alcaraz també s'ha mostrat disposat a parlar d'un hipotètic canal digital exclusivament en català sempre que aquest vingui amb una dotació econòmica important i amb una programació atractiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.