El santcugatenc Javier Navarrete es prepara per assistir als Oscar


  • Comparteix:

El compositor Javier Navarrete marxa aquest dimarts als Estats Units per preparar la seva presència a la gala dels òscar de Hollywood. El florestà, autor de la banda sonora de la pel·lícula 'El laberinto del fauno', es mostra il·lusionat i amb ganes de passar-s'ho bé. L'entrega de premis tindrà lloc aquest diumenge.

A finals de gener, es coneixia la nominació del santcugatenc Javier Navarrete en la categoria de millor banda sonora per la pel·lícula 'El laberinto del Fauno'. En declaracions a Ràdio Sant Cugat, el florestà s'ha mostrat il·lusionat i amb ganes de passar-ho bé a Los Angeles, on tindrà lloc diumenge la gala dels premis.

Javier Navarrete

No hi vaig preocupat, estar nominat ja és un premi.


Navarrete ha afegit que treballar amb el director de la pel·lícula, Guillermo del Toro, ha estat una sort i espera repetir en un futur no molt llunyà.

D'altra banda, Navarrete també ha volgut destacar que encara no ha pensat quines serien les paraules adecuades en cas de rebre el premi.

Francisco Navarrete

Si pujés tinc en ment qué diria però he d'assejar-ho.


L'entrevista íntegra amb el compositor florestà s'emetrà divendres a un quart d'onze del matí al magazín 'Sant Cugat a fons'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.