ERC demana la supressió de barreres arquitectòniques de l'estació de Renfe


  • Comparteix:

L'estació de Renfe a Sant Cugat no garanteix l'accés de persones discapacitades. Per aquest motiu, ERC ha inclòs Sant Cugat en la llista d'estacions a remodelar en una iniciativa presentada al Congrés dels Diputats.

ERC ha presentat al Congrés dels Diputats una bateria de proposicions no de llei al Ministeri de Foment per suprimir les barreres arquitectòniques a les estacions de Renfe. Entre el centenar d'estacions, hi figura la de Coll Favà, a Sant Cugat.

La Llei d'Igualtat d'Oportunitats deixa en mans del govern espanyol l'actuació en matèria d'igualtat d'oportunitats i d'accessibilitat universal. Per això, la formació republicana ha demanat al Congrés que les estacions de Rodalies disposin de plataformes elevadores. Els republicans demanen la implicació 'urgent' de l'executiu.

Ho explica la diputada d'ERC, Georgina Oliva.

Georgina Oliva

Instem el govern, tal com està obligat per llei, a fer les reformes oportunes perquè tothom pugui accedir-hi en igualtat de condicions.


La proposta inclou 95 estacions de Rodalies d'onze comarques de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.