Més millores als parcs infatils de la ciutat


  • Comparteix:

S'instal·la una nova senyalització als parcs i jardins de la ciutat. L'actuació també inclou l'adequació i millora de parcs infantils de la ciutat. En un futur, es crearan cinc zones de jocs infantils.

En la fase d'adequació i millora de les àrees de joc infantil de Sant Cugat s'han dut a terme un total de 28 actuacions, algunes de les quals encara estan per finalitzar.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, destaca les actuacions més importants dutes a terme.

Eduard Pomar

S'han creat sis noves àrees de jocs infantils, s'han fet ampliacions i millores en zones ja consolidades i s'han instal·lat nous tancats.


Una de les novetats és la incorporació d'una nova senyalització que, seguint la imatge de la campanya de civisme, substituirà la que hi ha instal·lada. Pictogrames amb indicacions de com llançar la brossa a la paperera, o recollir els excrements dels gossos i portar-los sempre lligats es col·locaran als diferents parcs.

Eduard Pomar destaca la nova implantació de cendrers al parcs.

Eduard Pomar

Una de les novetats és que col·locarem cendrers a les papereres perquè la gent no tiri les burilles al terra.


De cara al futur, l'Ajuntament farà cinc noves zones de jocs infantils i sis tancaments nous de fusta en àrees ja consolidades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.