L'Ajuntament del Prat del Llobregat acomiada una santcugatenca per negar-se a parlar en castellà


  • Comparteix:

La metgessa santcugatenca Anna Veguè ha estat acomiadada d'un equipament esportiu municipal del Prat del Llobregat per negar-se a parlar en castellà amb els usuaris. El Centre Esportiu Municipal Sagnier està gestionat per l'empresa privada SEAE que ha reconegut, segons Veguè, l'acomiadament com a improcedent.

L'empresa privada SEAE, que gestiona alguns dels equipaments esportius municipals del Prat del Llobregat, ha acomiadat la metgessa santcugatenca Anna Veguè, per la seva negativa a parlar en castellà amb els usuaris del centre. L'acomiadament es va fer efectiu el passat 16 de març i segons ha explicat Veguè a Ràdio Sant Cugat, l'empresa gestora va argumentar la multitud de queixes dels usuaris com a motiu principal de l'acomiadament.

Així ho ha explicat Anna Veguè.

Anna Veguè

El dia 16 em van portar una carta d'acomiadament en la qual consta que és un acomiadament improcedent i els motius eren les queixes per la meva negativa a parlar castellà.


Davant la situació, Veguè ha recorregut l'acomiadament, que SEAE va reconèixer com a improcedent, i s'ha posat en contacte amb l'alcalde de la ciutat del Baix Llobregat, Lluís Tejedor. Segons Veguè al consistori pratenc no va donar-li audiència amb l'alcalde, motiu pel qual va adreçar-li una carta de la que no ha obtingut resposta.

Anna Veguè

Vaig parlar amb l'alcalde i directament no em van donar hora amb ell i vaig dirigir-li un escrit, així que l'alcalde ho sap.


Veguè és també metgessa Castellers de Sant Cugat. Actualment l'equip de govern del Prat del Llobregat és fruït d'un pacte entre ICV-EuiA i PSC.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.