Cursos, tallers i casals diversos, a la programació d'estiu de l'Ateneu


  • Comparteix:

La programació d'estiu de l'Ateneu per aquest estiu inclou des de cursos de cuina, de monitoratge i de mecanografia fins a tallers de dansa, de creació literària i classes de ioga. L'entitat local també ofereix els tradicionals casals d'estiu, organitzats per l'esplai Pica-Roca, i unes colònies per nens d'entre 5 i 17 anys a finals de juliol.

Els cursos de dansa tenen un paper destacat en la programació d'activitats d'estiu de l'Ateneu. La roda cubana, la salsa i la dansa del ventre seran protagonistes moltes tardes de juliol a la plaça de Pep Ventura, seu de l'entitat.

Escoltem la coordinadora d'activitats de l'Ateneu, Maika Sanz.

Maika Sanz

Hem fet una oferta pensant que és juliol i la gent està cansada o té horaris intensius. Per això hem proposat activitats més lúdiques i relaxants.


També hi haurà els cursos d'idiomes, com l'anglès, el francès o l'italià, i informàtica. Fins i tot hi haurà lloc per les activitats més innovadores com el ioga, el tai-txi o el 'coaching'.

Un taller de cuina, un de disseny de roba i una aula de reforç completen l'oferta cultural i d'oci de l'entitat perquè cap santcugatenc s'avorreixi aquest estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.